Кару Делевінь похвалили за те, що вона «звільнила сосок» на Met Gala 2022 після того, як зняла куртку на червоній килимовій доріжці, оголивши свій голий топ, наполовину пофарбований в золото.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Шанувальники Met Gala похвалили Кару Делевінь після того, як вона з'явилася на заході в цьому році напівоголеною.

Британська модель, актриса і співачка, безсумнівно, була в найефектнішому вбранні вечора на червоній доріжці, усипаній зірками.

Кара Делевінь
Кара Делевінь

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

У понеділок ввечері (2 травня) в нью-йоркському Метрополітен-музеї до неї приєдналися такі зірки, як Кім Кардашьян, Біллі Ейліш і Ілон Маск, а темою цього року були «позолочений гламур» і «біла краватка».

Кара прибула в елегантному, повністю червоному костюмі Dior, з повністю застебнутим жакетом і елегантними фіолетовими туфлями на підборах.

Кара Делевінь
Кара Делевінь

Потім зірка зняла куртку, оголивши свою оголену верхню половину, повністю пофарбовану в золото.

Все, що на ній було одягнено, - це кілька блискучих прикрас, а також два шматки тканини на грудях, щоб захистити її скромність.

Обговорюючи незвичайний наряд з Variety, вона сказала: "Ну, це золотий вік, золотий вік дуже золотий. Ви знаєте, я пішла з андрогинностью. Я також трохи показала свої ц*цьки, але не сосок, так як мені все ще доводиться їх приховувати".

Кара Делевінь
Кара Делевінь

Шанувальники зірки поспішили захопитися сміливим вибором вбрання в Твіттері.

Один написав: "Кара Делевінь тут, щоб звільнити сосок # MetGala".

Другий сказав: "Кара Делевінь-це особистість. Вона завжди в настрої".