Відома співачка і модель Даша Астаф'єва поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram новим знімком, на якому ніжиться в ліжку з білявим красенем - своїм домашнім улюбленцем.

Даша Астаф'єва обожнює тварин, про що говорить те, що у неї вдома живе відразу два улюбленця Чича і Луна — дві собаки породи Сіба-іну. Співачка регулярно радує шанувальників кумедними знімками зі своїми чотирилапими друзями.

Даша Астаф'єва. Фото: скрін youtube
Даша Астаф'єва. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Даша Астаф'єва повеселила мережу новим фото, на якому ніжиться в ліжку, але не сама, а в компанії білявого красеня. Зірка обіймає пса, який в цей момент ефектно позіхає.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Повітряна тривога. Терміново цілуйте, тих хто поруч!",- підписала курйозний знімок виконавиця.

Варто відзначити, що Астаф'єва ще з перших днів повномасштабного вторгнення Росії на територію України працює волонтером, допомагаючи ЗСУ і ТРО. Вона зізналася, що волонтерство дозволило їй пишається собою, чого не було в її житті до цього моменту.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Оля Полякова розповіла, як підтримує Володимира Зеленського і чи спілкується з друзями в рф: "Потрібно зрозуміти, як вижити".

Також наш портал інформував, відомий телеведучий і журналіст Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко обложив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання".

Крім того, наш портал повідомляв, Оля Полякова розповіла про своє біженство з двома дітьми до Франції і реакції українців: "Війна всіх зрівняла".