Відома українська актриса Анна Саліванчук порівняла втечу з України під час війни зі зрадою. Однак такі паралелі вона проводить тільки щодо себе і не засуджує українців, які виїхала, рятуючись від російської агресії. Про це зірка розповіла в програмі "Зірковий шлях".

Анна Саліванчук розповіла, що її ще з перших днів умовляли виїхати з України, але вона не погодилася, адже вважає для себе такий вчинок зрадою. Зірка уточнила, що жодним чином не засуджує тих українців, які покинули країну.

Анна Саліванчук. Фото: скріншот youtube
Анна Саліванчук. Фото: скріншот youtube

Також актриса зізналася, що хотіла б вступити до лав ЗСУ або ТРО, але не може, оскільки має маленьких дітей, за якими потрібен догляд і турбота. Вона додала, що перед вторгненням рф пройшла медичні курси, тому цілком могла б надавати першу допомогу бійцям.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Є багато знайомих, тих хто відразу кликав мене закордон. Для мене це якась зрада. Я нікого не засуджую. Все добре, що виїхали, для кожного своє. Якби у мене не було дітей або вони були дорослими я б була зараз в Києві або в ЗСУ, або в Теробороні. Я перед війною пройшла всі медичні курси, я знаю все, як надавати першу допомогу. Я б впоралася", - поділилася актриса.

Раніше Знай писав, дружина Євгена Кошового з "Квартал 95" показала, як Росія саморуйнує свою культуру і спорт: "Футбол помер".

Також наш портал повідомляв, Сергій Бабкін розповів про біду, яка спіткала його з дружиною: "У будинок прилетіла ракета".

Нагадаємо, Даша Астаф'єва, яка з головою поринула у волонтерство, звернулася до шанувальників: "Втомлююся від добрих справ".