Джаред Лето - відомий американський рок-музикант і актор, вокаліст Thirty Seconds to Mars, який з самого початку війни в Україні проти Російської Федерації підтримав нашу країну.

Він знявся в безлічі різних фільмів, включаючи "Реквієм за мрією", "Американський психопат", "Загін самогубців", "Дім Gucci", "Далласький клуб покупців" та інші.

Джаред Лето, фото: Instagram
Джаред Лето, фото: Instagram

Увечері 2 травня 2022 року відбулася Met Gala-2022, на яку прийшло безліч зірок шоубізнесу. Всі вони використовували шати різних брендів. А ось Джаред Лето опинився там в костюмі Gucci. Але обійшлося не без сюрпризів, адже актор часто епатує публіку незвичайними появами на заходах. На кількох знімках можна побачити його з креативним директором Gucci Алессандро Мікеле. Ось тільки відразу зрозуміти, хто де-досить важко. Бо виглядають вони практично ідентично.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

А ще незадовго до цього гості заходу прийняли шведського модного інфлюенсера Фредеріка Робертсона за Джареда Лето, коли той вийшов у сталевому комбінезоні Iris van Herpen.

Нагадаємо, Біллі Айліш "завоювала ""Met Gala 2022" завдяки екологічній корсетній сукні? Груди мало не лопнула

Як повідомляв "Знай.ua", Тьєррі Мюглер помер: творця тієї самої "мокрої" сукні Кім Кардашьян і стиліста Бейонсе більше немає

Знай.ua писав, напівгола Біллі Айліш у сукні-сітці змусила фанатів молитися: "В ім'я Батька, Сина і дому Гуччі"