Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк розкритикував українських телевізійників. Причиною стало те, що вони як експертів запрошують в ефіри росіян.

Про це Ігор Кондратюк написав у новій публікації на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук. Продюсер наголошує, що навіть попри те, що ці люди вважаються опозиційними, їм насправді байдужа доля України і хоч би що там було вони є і залишаються громадянами росії - країни-агресора.

"Піонтковський, Фейгін, Ілларіонов, Чічкваркін, Латиніна, Нєвзоров.... Як їх зараз багато, "харошіх рускіх". Великі експерти, типу знавці Х@йла і своєї батьківщини-терористки-агресора. Давайте, земляки мої, слухайте, чіпляйте лапшу на свої героїчні вуха з вуст людей, яким на Україну, взагалі-то, плювати з високої башти.", - написав він. Ігор Кондратюк

Ігор Кондратюк, фото з Instagram
Ігор Кондратюк, фото з Instagram

Ігор Кондратюк порадив українцям не слухати й не захоплюватися такими "експертами", бо потім "харошіє рускіє" приведуть своїх друзів, які вже будуть не такими хорошими, а ті приведуть тих, хто "ненавидить усе це наше — Україну, українців, мову".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Продюсер також зауважив, що українці таким чином ходять по колу майже 380 років. І його дивує, що попри мільйони вбитих росією, українці все ще дослухаються до "ординських "фейгіних-шмейгіних". Він додав, що здивований відсутністю в ефірі українських каналів польських чи американських експертів.

Ігор Кондратюк, facebook.com/igor.kondratiuk.5
Ігор Кондратюк, facebook.com/igor.kondratiuk.5

Раніше Знай писав, Ігор Кондратюк розповів про своє ставлення до Марченко і про зустріч з Медведчуком: "Людина зрадила Україну"

Також ми писали, Оксана Забужко назвала ім'я видатного українця, про якого всі забули: "Щоб ми хоч тепер, із війною, до нього доросли"

Нагадаємо, автор роману "Червоний" Андрій Кокотюха передбачив, чим закінчиться серйозна хвороба путіна: "Бабла не шкодують"