Відомий український телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк, який став популярним після участі в програмі "Караоке на Майдані" і членства в журі шоу "Х-фактор", зараз досить рідко сповіщає шанувальників про своє життя і розміщує мало нових публікацій в соцмережах, але іноді це все ж трапляється.

Ігор Кондратюк дав невелике інтерв'ю радіоведучому Славі Дьоміну і розповів про своє ставлення до української телеведучої Оксани Марченко, яка є дружиною проросійського депутата Мадведчука. Також він поділився, чи зустрічався особисто з самим Віктором і за яких обставин.

Кондратюк і Дьомін, скріншот з відео
Кондратюк і Дьомін, скріншот з відео

Кондратюк зазначив, що Марченко є його колегою, але ставиться він до неї, м'яко кажучи, не дуже. Телеведучий назвав дружину Медведчука "людиною, яка зрадила Україну".

Що ж стосується зв'язку з проросійським політиком - він з ним знайомий, але не близько. Одного разу, під час зйомок кастингу для першого сезону шоу "Україна має талант", його команда використовувала літак родини Медведчука. Також вони бачилися на одному заході, де виступала дитина Кондратюка та їхня донька, яка є хрещеницею путіна. Саме Медведчук фінансував той проект.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коментарі - instagram.com/slavademin_official/
Коментарі - instagram.com/slavademin_official/

Нагадаємо, Ірина Федишин з Ігорем Кондратюком вселили херсонцям віру в перемогу: "ЗСУ вас скоро звільнить"

Як повідомляв Знай.uа, Ігор Кондратюк підрахував, скільки загиблих окупантів знадобиться для "захоплення" сухопутного шляху до Криму: "Математика - це просто"

Також портал Знай.uа писав, що Ігор Кондратюк жорстко "опустив" Maruv і Ані Лорак за їх позицію і концерти в рф: "Безмозкі ляльки"