Відома українська спортсменка та олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва, яка довгий час проживає у США, розповіла українцям як там отримати допомогу.

Корисною інформацією для українців, які через війну були змушені покинути рідні домівки Лілія Подкопаєва поділилася на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Українська спортсменка поділилася перевіреною інформацією про допомогу українським біженцям у США. Тут українці зможуть отримати допомогу та інформацію щодо того чи іншого питання.

Лілія Подкопаєва, фото з instagram
Лілія Подкопаєва, фото з instagram

"Друзі, це може бути корисна інформація для тих, хто потребує допомоги серед наших біженців у Сполучених Штатах. Волонтери з США, штат Массачусетс, готові надавати допомогу Україні! Українсько-Бостонська група допомоги біженцям (UBRHG) створена для надання ресурсів, допомоги та інформації біженцям з України", - зазначила спортсменка.

Популярні новини зараз
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як зазначила Лілія Подкопаєва, якщо ви плануєте приїхати або вже перебуваєте у Массачусетсі, Коннектикуті, Мені, Нью-Гемпширі, Род-Айленді чи Вермонті, то за допомогою можна звернутися сюди.

Нагадаємо, кума Ані Лорак Подкопаєва "підстрелилася" для ЗСУ, щоб попросити винищувачі і танки: по-іншому ніяк

Раніше портал Знай писав, "це шоу себе вичерпало": Лілія Подкопаєва кинула виклик Ксенії Мішиній на "Україна має талант"

Також портал Знай повідомляв, Лілія Подкопаєва з золотими медалями кинула виклик старості, навіть 20-річні дівчата позаздрять: "Молодчинка, але пластика обличчя..."