Українська гімнастка, абсолютна чемпіонка світу зі спортивної гімнастики з безліччю нагород Лілія Подкопаєва теж не стрималася, звернувшись до світової спільноти з проханням про допомогу воїнам ЗСУ.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона записала відеозвернення, в ході якого попросила про важке озброєння. Це, в першу чергу, стосується артилерійських боєприпасів, гармат, РЗСО, а ще важкої броні (бронетехніки, танків).

Лілія Подкопаєва, фото: Instagram
Лілія Подкопаєва, фото: Instagram

"3. Системи ППО. С-300, БУК або інші сучасні західні системи ППО. 4. Пікапи і вантажівки, броньовані Хаммери. 5. Винищувачі (Су 24, Су 25). Слава Україні💙💛", - заявляє вона.

Однак це ще не все. Список закінчено, але Лілія Подкопаєва вирішила привернути увагу безпосередньо за допомогою зовнішнього вигляду. Вона сидить у білій футболці, на якій видно кілька "кривавих" точок. Таким чином, Лілія зімітувала поранення від куль і подальше кровотеча. Подібним займалася на самому початку Тіна Кароль, на концерті.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Її кума - Ані Лорак - продовжує жити на території рф і мовчати з приводу війни в Україні.

Нагадаємо, Андре Тан розповів про свій внесок в економіку України, продовжують допомагати армії і ТРО: "Десяткам сімей було на що жити"

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Сумська запевнила, що ворог не залишиться безкарним після Бучі: "Буде Спокута"

Знай.ua писав, зірка російських бойовиків Олександр Невський після Бучі знайшов, що сказати: "Всі винні"