Відомий український ресторатор та зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко назвав страву сили, яка, на його думку, щодня наближає українців до такої бажаної перемоги над російськими окупантами.

Своїми роздумами знаменитий кулінар поділився на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Євген Клопотенко зізнався, що для нього їжа сили - це борщ. Він переконаний, що коли українці готують його вдома, то все більше наближають перемогу. До того ж він зізнався, що обов'язково готуватиме борщ і на перемогу, адже це неодмінна частина культури українців.

Євген Клопотенко, фото з instagram
Євген Клопотенко, фото з instagram

"Думаю, що готувати на перемогу. Борщ чи борщ? Але українці борщ варять і так ото. Бо борщ перемогу наближає. Це ж їжа сили. Хоча, хіба то гріх декілька разів підряд зварити борщ? Кількість борщу у цьому тексті завищена, знаю, то занадто навіть для мене. Але най буде. Бо перемога без борщу не може існувати", - зазначив Клопотенко.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

До того ж Клопотенко наголосив, що борщ має не один рецепт, наприклад у його книзі їх кілька десятків, тому ця страва точно не зможе наскучити.

"До того ж борщ має не один рецепт. Он у мене у книзі їх понад 20 і всі різні. Хоч кожного дня готуйте борщ до самої перемоги", - підсумував він.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів, як провів три найкращі дні за час війни: "І вам раджу"

Раніше Знай писав, паляниця від Євгена Клопотенка: ароматний український хліб за простим рецептом

Також Знай повідомляв, Євген Клопотенко був свідком військової підготовки українських захисників - залишився в повному шоці: "Віримо в ЗСУ"