Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано майже 720 тисяч осіб.

Євген Клопотенко розмістив архівне фото і відео річної давності. Влітку кулінар мав можливість приготувати свій фірмовий борщ для українських та британських військовослужбовців під час їх навчань, які тривали 12 днів. Він повідомив, що в цілому там були присутні декілька тисяч бійців з нашої та інших країн, включаючи Великобританію, Америку, Литву і Швецію.

Скріншот з Instagram, Євген Клопотенко
Скріншот з Instagram, Євген Клопотенко

Клопотенко зазначив, як професійно діяли українські захисники, коли йому вдалося трохи поспостерігати за змаганнями. Його ще тоді захопили вміння військових. Він став свідком підготовки солдатів, які зараз відважно б'ються з російськими окупантами, і заявив, що українська армія - найпотужніша.

"І от я там стою на полі, варю борщ, підглядаю за змаганнями одним оком, бачу, як працюють наші, і виловлюю з каструлі свою відвислу щелепу. ЗСУ діяли так, що не тільки я, але і всі країни-партнери цього навчання були у шоці. Я вам це як свідок кажу. Сильно, красиво, технічно. Тому знайте, що наші вже давно топ оф зе топ", - написав Клопотенко.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про це він згадав, коли отримав почесну відзнаку кращого шеф-кухаря Сухопутних військ ЗСУ за приготування борщу того дня.

Коментарі - instagram.com/klopotenko/
Коментарі - instagram.com/klopotenko/

Коментарі - instagram.com/klopotenko/
Коментарі - instagram.com/klopotenko/

Нагадаємо, Євген Клопотенко приготував піцу з маленькими українцями, які були змушені покинути свої домівки: "Підтримуйте своїх"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Клопотенко показав своє "місце сили", з якого черпає натхнення: "Люблю безмежно"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Клопотенко провідав квартиру, про яку забув на час війни: навіть ялинка залишилася