Відомий український кулінар Євген Клопотенко розповів, що останні 3 дні його життя виявилися найкращими з початку війни. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Для Євгена Клопотенка, як, втім, і для всіх українців, останні два місяці видалися дуже важкими через російське вторгнення. Кулінар похвалився, що йому вперше з початку військових дій вдалося гарненько виспатися.

Євген Клопотенко, фото з instagram
Євген Клопотенко, фото з instagram

"Ці три дні були прекрасними. Я майже не знімав сторіс, був на рибалці, можу показати вам, що зловив", - розповів Клопотенко.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Клопотенко провів чудовий уїк-енд і навіть встиг сходити на риболовлю. Також він звернувся до своїх шанувальників і порекомендував поспати, якщо є така можливість і дозволяє навколишня ситуація.

"3 дні поспав. Тепер є сили рухатися далі і робити все, що можу, щоб підтримати Україну. І раджу вам, якщо маєте таку можливість і безпеку, спати", - додав кулінар.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".

Також наш портал інформував, Тіна Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку".

Крім того, наш портал повідомляв, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар відзначила своє професійне свято в Норвегії: "підтримує Україну".