Відомий український телеведучий та зірка романтичного реаліті "Холостяк" Григорій Решетник записав зворушливий відеоролик аби підтримати українців.

На своїй сторінці в Instagram Решетник емоційно звернувся до шанувальників та закликав їх не здаватися й знаходити в собі сили попри всі негаразди та йти далі. Він переконаний, що перемога України вже не за горами.

Григорій Решетник, скрін з instagram
Григорій Решетник, скрін з instagram

"Як би вам зараз складно не було емоційно, фізично, де б ви не знаходилися - знаходьте в собі сили не опускати руки, боротися, вірити в те, що Україна обов'язково переможе. Завтра, післязавтра буде краще, ніж сьогодні. Боріться - разом ми сила. Ми незалежні, ми вільні, а ще ми дуже талановиті", - зазначив Григорій Решетник.

Григорій Решетник порадив українцям розвиватися та знаходити у собі нові таланти, щоб наша нація стала ще сильнішою та незалежнішою.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Знаходьте нові таланти, реалізовуйте нові таланти, вдосконалюйтесь. Ніколи не здавайтесь. Вірю в вас, обіймаю, і Слава Україні", - підсумував ведучий "Холостяка" Григорій Решетник.

Нагадаєм, ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік радить українцям відкривати нові таланти: "Щодня ставати сильнішими"

Раніше Знай повідомляв, Григорій Решетник розповів про втрату близької людини: "Вранці, 24 лютого..."

Також Знай писав, ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник пояснив українцям, що зараз найголовніше: "Віддані своїм цінностям"