Відомий український телеведучий і зірка романтичного реаліті "Холостяк" Григорій Решетник розповів, як через російське вторгнення втратив близьку людину. Цим він поділився в програмі "Зірковий шлях".

Григорій Решетник розповів, що в Росії живе його хрещена, з якою вони спілкувалися, але до подій, що трапилися 24 лютого.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

"У мене єдина людина в Росії це моя хрещена. Була, тому що події 24 лютого внесли корективи в спілкування. Справа в тому, що це однокласниця моєї мами, моя мама з селища Миколаївка, що на Миколаєві, який зараз страждає від армії окупантів. Вони виросли в одному селі, вона українка, її родичі живуть в Україні, але років 20-25 тому вона емігрувала разом з сім'єю в Санкт-Петербург і її двоє хлопців, з якими ми зустрічалися в Україні, військовослужбовці", - поділився ведучий.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Решетник розповів, що в день нападу його хрещена написала смс-повідомлення, після якого їх спілкування перервалося назавжди.

"Вранці, 24 лютого хрещена написала мамі СМС" Ну що напросилися? Так вам і потрібно. Зараз будемо вас виховувати". Мама була шокована", - розповів Решетник.

Раніше Знай писав, Оля Полякова закликала викреслити Лорак, Тодоренко, Джигана, Астровську та інших зі списку українців: "Не мають права".

Також ми писали, Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" за 2 місяці війни нагодував тисячі українців і не збирається зупинятися: "До перемоги!"

Нагадавши, Сергій Притула похвалився масштабами закупівлі бронежилетів і шоломів для ЗСУ-Маша Єфросиніна оцінила: "Пишаюся неймовірно"