Ведучий романтичного шоу "Холостяк" Григорій Решетнік вирішив підтримати українців та порадив не сидіти склавши руки, а шукати в собі нові таланти.

Григорій Решетник розмістив на своїй сторінці в Інстаграм свіже фото у костюмі, з рішучим поглядом в перед, ніби з закликом до творення майбутнього прямо тут і зараз. Він також написав пост у якому закликав українців не опускати рук, а шукати у собі нові здібності, таланти, та опановувати нові знання та навички.

Григорій Решетнік. Фото: Instagram
Григорій Решетнік. Фото: Instagram

За словами Григорія, всі хто вірний собі, своїм цінностям та статутам, хто живе з Україною в серці, той зможе бути щасливий сам, та надихати інших.

"Сьогодні ми маємо відкривати в собі нові таланти, вдосконалювати навички, опановувати нові здібності та щодня ставати сильнішими та успішнішими. І тоді ми завжди разом будемо сильними та незалежними!", - написав ведучий.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Григорій Решетнік. Фото: Instagram
Григорій Решетнік. Фото: Instagram

Він зізнався, що сам має велике бажання творити заради України та нашого майбутнього.

"Особисто я сповнений сил і натхнення, готовий до нових викликів і звершень! Вірте в світле майбутнє, не втрачайте надію та ніколи не опускайте руки, тому що вже завтра буде краще, ніж сьогодні".

Григорія підтримали його шанувальники словами та лайками:

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Катя Осадча показала, за чиєю спиною ховається під час війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній Наді Дорофєєвої Дантес перейшов на українську та закликав робити те саме.

Також "Знай.ua" писав, що Олександр Еллерт пожартував над росіянином, заявивши про приєднання Бєлгорода до України.