Донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мілчел, як і її зіркова мама підтримує українців та рідну країну під час війни, яку розв'язала росія.

Цього разу юна красуня вирішила порівняти те що зробив з українським Маріуполем путін та Гітлер під час Другої світової війни.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram у розділі stories Злата Мітчел поділилася світлиною, де путін дивиться у вікно, але в ньому не його відображення, а Гітлера. Так донька знаменитості вирішила порівняти те, що робить зараз в Маріуполі путін, і те, що робив Гітлерпід час окупації міста.

Скріншот stories Злати Мітчел
Скріншот stories Злати Мітчел

Донька знаменитості відмітила, те що відбувається зараз набагато гірше, ніж було під час командування Гітлера. Нинішня кількість загиблих у Маріуполі оцінюється у 20 000 мирних жителів, а під час Другої світової війни кількість загиблих досягла 10 000.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Маріуполь, фото: Telegram
Маріуполь, фото: Telegram

"путін за два місяці вбив вдвічі більше жителів Маріуполя, ніж Гітлер убив під час дворічної нацистської окупації міста", - сказано у підписі до картинки.

Нагадаємо, телеведуча Оля Фреймут написала несамовитий "лист до себе в еміграції", зараз вона важко переживає еміграцію і, судячи з усього, дуже сумує за Україною

Раніше портал Знай писав, Ольга Фреймут показала божевільну росіянку в Європі, яка боролася з Україною: "Мені 70 років, ти мене...".

Також портал Знай повідомляв, телеведуча Оля Фреймут показала 84-річну дитину Другої світової, яка врятувала сім'ю від війни: "Ховалися в підвалі".