Відома українська акторка Анна Саліванчук показала, як її маленький син Гліб реагує на війну, яку розв'язала росія та, що він думає про те, що зараз відбувається в Україні.

Відеороликом зі своїм сином Глібом Анна Саліванчук поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Анна Саліванчук вирішила поставити своєму сину Глібу кілька запитань про війну. Хоча він досить маленький, та все ж розуміє, що Україна сильна, вільна та її захищають справжні герої.

Скрін з instagram Анни Саліванчук
Скрін з instagram Анни Саліванчук

"Слова дитини глаголять істину. Гліб знає, що Україна сильна, вільна, що нас захищають солдати, наші герої. Він розуміє, що таких героїв дуже багато, і всі допомагають один одному. Ми зараз на різних фронтах стоїмо, хтось воює на передовій, а хтось на інформаційному фронті, інші займаються волонтерством – разом ми єдина країна, яка прагне перемоги та незалежності", - зазначила акторка.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Син Анни Саліванчук на питання про війну одразу ж зазначив, що саме росія напала на Україну, і зараз наша країна мужньо обороняється. Також Гліб розповів, що для нього означає Незалежність.

"Це коли людина вільна, коли в неї все є. Коли ти весь незалежний", - так син Анни Саліванчук пояснив, що дня нього Незалежність.

Нагадаємо, "молиться щодня по кілька разів": маленький син Анни Саліванчук, стоячи на колінах, довів до сліз українців

Раніше Знай писав, Анна Саліванчук засудила втечу з України в інші країни під час війни: "Це зрада"

Також Знай повідомляв, Анна Саліванчук розпочала підготовку до Великодня в умовах війни: перші паски вже в духовці, рецепт від зірки