Дмитро Комаров-неймовірно популярний український журналіст, мандрівник, ведучий програми "Світ навиворіт", в ході якої він їздив по всьому світу, показуючи погляд на ті чи інші країни з абсолютно несподіваного боку.

Але війна розставила свої пріоритети. Тепер Дмитро пересувається виключно в межах України, військовослужбовці якої вже більше двох місяців героїчно захищаються від російських окупантів, які підло напали рано вранці 24 лютого 2022 року відразу з декількох флангів.

Скрін instagram Дмитра Комарова
Скрін instagram Дмитра Комарова

Дмитро зовсім недавно був у Київській області - в Бучі, Ірпені, Гостомелі, які конкретно постраждали від російської окупації. Більшість будинків були зруйновані, а сотні невинних мирних жителів-вбиті.

Останній раз Комаров "передавав привіт" з Харкова. На знімку він зобразив будинок, половина якого просто обрушилася. І таких житлових будівель - сотні.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Мовчазна згода росіян - співучасть. Тим, хто мовчить або підтримує, немає виправдання", - заявляв Дмитро Комаров у публікації.

Дмитро Комаров. Фото: Instagram
Дмитро Комаров. Фото: Instagram

А зараз він сфотографувався в автомобілі. На ньому бронежилет і сонцезахисні окуляри.

"Впевнено дивлюся в бік перемоги України", - підписав знімок телеведучий.

Дмитро Комаров, скріншот: Instagram Stories
Дмитро Комаров, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Дмитро Комаров показав відео злочинів рашистів: серце кров'ю обливається

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитру Комарову з "Світу навиворіт" заборонили в'їзд в рф на 50 років: "Доведеться по безвізу лоукостом літати"

Знай.ua писав, Дмитро Комаров з "Світ навіворит" у Чернігові познайомився зі справжньою зіркою воєнного часу: "Особлива зустріч"