Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф продає мантії чарівників, та направляє частину коштів для допомоги українським сім'ям

На своїй сторінці в Instagram Даніель розмістив посилання на сайт з онлайн-магазином magicartz. На сайті багато речей для юних чарівників. На сторінці продажу мантій - оголошення, у якому йдеться, що частина з грошей зібраних від продажу, підуть на допомогу українським сім'ям та дітям з України, які постраждали внаслідок нападу росії.

"Примітка: ми збираємо гроші на підтримку сімей та дітей в Україні. За кожну продану мантію (безкоштовна доставка) пільга піде на підтримку сімей в Україні", - йдеться у оглошенні.

Раніше Редкліф вже робив акційні пропозиції для українців, висилаючи набір чарівника з двох чарівних паличок (щоб здолати путіна-воландеморта).

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Під дописом Деніеля українці залишають слова подяки за такий щирий вчинок та допомогу.

Нагадаємо, раніше Kalush Orchestra потрапили в скандал перед початком "Євробачення-2022".

Як повідомляв портал "Знай.ua", циганка купила весільну сукню з 24-каратного золота, але виглядає як "йоржик".

Також "Знай.ua" писав, що Кендалл Дженнер топлес спускає з себе рушник для спекотних знімків