Відомий український телеведучий та зірка романтичного реаліті "Холостяк" Григорій Решетник зізнався, що з початку війни, яку розв'язала росія довелося припинити спілкування з близькою людиною.

Про це Григорій Решетник розповів в інтерв'ю у програмі "Зірковий шлях".

Так, Григорій Решетник зізнався, що його хрещена, яка з родиною емігрувала до росії почала зловтішатися що Україну бомблять. Мовляв, це необхідно, українців "перевиховати".

Григорій Решетник, скрін з instagram
Григорій Решетник, скрін з instagram

Телеведучий розповів, що ця жінка ходила з його мамою до однієї школи, і вони виросли разом в одному селі, однак вже понад 20 років вона живе у Санкт-Петербургу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Її двоє хлопців, з якими ми завжди зустрічалися на літніх канікулах вони службовці військові. З хресною мама завжди підтримувала стосунки, і до війни нормальний був зв'язок, але ранком 24 лютого вона написала мамі повідомлення: "Ну що, напросились? Так вам і треба. Зараз будемо вас виховувати", - розповів телеведучий.

Після цього мама телеведучого у сльозах зателефонувала до сина, який порадив їй зробити паузу та вселив їй віру у перемоги України над російськими окупантами.

"За дві три доби, коли окупанти планували вже марші та паради на Хрещатику ми їх почали відбивати, і ламати хід подій. І мама написала класну промову хресній, що ви нас не окупуєте, що Україна Незалежна і наші Герої непереможні, тому ви там тримайтеся, і скоро вам буде не легко. Я сподіваюся, що скоро ці слова будуть пророчими", - підсумував Решетник.

Нагадаємо, ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник пояснив українцям, що зараз найголовніше: "Віддані своїм цінностям"

Раніше Знай писав, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник пояснив українцям, як знайти в собі сили під час війни: "Знаходьте нові..."

Також Знай писав, ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник пояснив українцям, що зараз найголовніше: "Віддані своїм цінностям"