Відомий український співак та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук з перших днів повномасштабного вторгнення росії робить все аби допомогти та підтримати українців. Він займається волонтерством та дає чимало благодійних виступів.

Цього разу Святослав Вакарчук вирішив підтримати мужніх бійців полку "Азов". Артист поділився зворушливим відеороликом з заводу "Азовсталь".

Аби підняти свій бойовий дух мужні військові зворушливо заспівали про незламних українців та їх жагу до свободи на своїй землі. Бійці полку "Азов" заспівали Марш українських націоналістів - "Зародились ми великої години".

Скріншот допису Святослава Вакарчука
Скріншот допису Святослава Вакарчука

"Так звучить у цю ніч Азовсталь", - зазначив Святослав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Українців дуже розчулив незламний дух бійців полку "Азов" й вони закликами молитися за Героїв, які боронять Маріуполь.

"Боже, врятуй людей!!!!!", "Героям слава!💙💛", "Посмішка в темноті і такий чистий голос!Слава Україні !Бережи вас бог🙏", "Боже, збережи наших захисників🙏💙💛", "Боже, молю тебе ! Врятуй наших героїв!", "Господи, допоможи. Сотвори Чудо, Господи!!", "Дуже гарний голос! Тримайся Україна! Весь світ з вами!", - такі коментарі українці залишили під відео.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Святослав Вакарчук показав сильних українців, які вийшли на мітинги проти псевдореферендуму у Херсоні: "Щасливий жити з такими людьми"

Раніше Знай писав, Святослав Вакарчук відвідав Колю Сєргу, який захищає Україну від окупантів: "Людина-відкриття"

Також Знай повідомляв, Святослав Вакарчук розповів, як "народжувалася" пісня на честь захисників Маріуполя: "Рве зсередини"