Відомий український виконавець, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розповів на своїй сторінці в instagram, як "народилася" пісня, присвячена Маріуполю та його захисникам, яку він нещодавно презентував.

Святослав Вакарчук розповів, що постійно спілкується із захисниками Маріуполя і за час блокади вже подружився з ними, хоча особисто ніколи не зустрічався. Він зазначив, що саме вони звернулися до нього з проханням написати пісню.

Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube
Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube

"Друг Калина подзвонив мені близько місяця тому і попросив написати пісню. Пісню про Маріуполь. Мене вразило це прохання. Люди знаходяться в надскладних умовах. В оточенні. Їм не вистачає їжі, води, медикаментів, а він попросив... написати пісню", - розповів музикант.

Музикант зізнався, що для нього це був перший досвід - писати пісню на прохання. Втім, емоцій від того, що відбувається в Маріуполі в нього дуже багато, тому не написати пісню він просто не зміг.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Я вперше в житті написав пісню на прохання. Написав, бо не міг не написати. Бо рве мене зсередини кожен день, коли читаю новини про Маріуполь... Коли бачу пости хлопців у соцмережах. Коли бачу, як віддають останнє цивільним, які прихистилися на Азовсталі", - розповів Вакарчук.

Раніше Знай писав, друга Мішель Андраде Женю Синельникова з "Орел і Решка" обікрали мародери рф: "Навіть щітки і бритву, може фосфорна бомба".

Також ми писали, Таїсія Повалій замінила Астаф'євої маму, але Даша відмовилася від неї через зраду Україні: "Мені так соромно".

Нагадаємо, Віктор Павлік передрік незавидне майбутнє окупантів, після схвалення ленд-лізу: "Ще два тижні і запалає".