Відомий український артист і лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився кадрами незламних українців з тимчасово окупованого "Херсону", де російські окупанти хотіли провести превдореферендум.

Потужним відеороликом Святослав Вакарчук поділився на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

У тимчасово окупованому Херсоні сотні українців вишли на масові протести аби не допустити створення так знаної "ХНР". Місцеві жителі з українськими прапорами, піснями та іншою національною символікою намагалися прогнати російських окупантів з рідного міста.

Скрін з instagram Святослава Вакарчука
Скрін з instagram Святослава Вакарчука

Під час мітингу жителі Херсона навіть увімкнути пісню Святослава Вакарчука - "Човен". Це дуже розчулило українського артиста, він зізнався, що пишається тим, що живе у країні з такими сильними духом людьми, і для нього честь писати для них пісні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Я щасливий жити в країні з такими Людьми! І щасливий писати для них пісні. Херсон. Слава Україні! Героям Слава!", - так Святослав Вакарчук підписав опубліковані кадри з Херсона.

Варто нагадати, що за даними розвідки України, окупанти збиралися провести голосування на так званому "референдумі" зі створення псевдореспубліки "ХНР" та визнання окупаційної влади. Але навіть попри окупацію, поширення дезінформації, місцеві жителі виходять на акції протесту.

Нагадаємо, "Дякую, що з людьми": Святослав Вакарчук продовжує свою унікальну місію на війні в Україні

Раніше Знай писав, Святослав Вакарчук відсвяткував знищення крейсера "Москва" - це тільки початок: "Дійшов, хто наступний?"

Також Знай повідомляв, слова пробирають до мурашок: Вакарчук з "Океаном Ельзи" випустив пісню про місто-мученик Маріуполь і його захисників