Учасник популярного кулінарного шоу "МастерШеф" Андрій Колісник опублікував фотографію з маленьким сином, зроблену у бомбосховищі, і поділився мріями, які хоче реалізувати після перемоги.

Його міркування опублікували також на сторінці "МастерШеф" у соцмережі Інстаграм. Чоловік зізнається, що зараз вже нічого не планує, адже невідомо, що буде завтра чи й навіть за мить.

"Я дуже чекав, коли все почне квітнути, щоб ходити з дитиною в ліс і привчати його до природи. Планували жити щасливо і вчити сина радіти життю. Але в наше життя прийшов руський мір, який вирішив нас "рятувати" від нашого життя, дому та спокою.", - ділиться він. Андрій Колісник

Скріншот: instagram.com/masterchefstb
Скріншот: instagram.com/masterchefstb

Андрій Колісник з жалем зауважує, що прості речі, на які ми колись навіть не зважали зараз стали розкішшю. Проте, він вірить, що скоро українці переможуть всю російську нечисть і ми зможемо жити щасливо, здійснюючи всі свої плани і мрії.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Я мріяв, що ми з сином будемо гуляти під звуки моря чи спів птахів, а не під звук сирен. Кожен день я дякую Богу за те, що ми разом, що всі мої рідні і друзі живі й всі на зв’язку. На жаль, в нинішній час це розкіш... А поки бережімо один одного, допомагаймо нашій армії, людям, яким потрібна наша допомога. А головне - не звикаймо до війни і не забувати про те, що десь за 200 км, а може і за 10 км йдуть бої й кожен день наші хлопці ризикують своїм життям заради нас всіх", - пише він. Андрій Колісник

Раніше Знай писав, Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" за 2 місяці війни нагодував тисячі українців і не збирається зупинятися: "До перемоги!"

Також ми писали, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко назвав страву, яка наближає перемогу: "Це ж їжа сили"

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво з побитим обличчям розповів, як бандити вивезли його в ліс і жорстоко знущалися: "Творився жах"