Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона чоловік.

Ектор Хіменес-Браво розмістив шокуючу фотографію зі своїм побитим обличчям, яка, як він повідомив, була зроблена до початку війни в Україні. На знімку у нього "виблискують" два Фінгала під очима, розсічена губа і є дрібні порізи на обличчі. Чи справжні це травми, або ж фотошоп, він не уточнив, але картина виглядає лякаюче.

Скріншот з Instagram, Ектор Хіменес-Браво
Скріншот з Instagram, Ектор Хіменес-Браво

У пості він розповів про своє ставлення до війни. Кулінар зізнався, що не в силах відчути той біль, як інші українці, адже народився він в Колумбії. Але йому нестерпно спостерігати за жахами, що кояться в знайомих йому містах, де живуть його друзі, колеги та учасники "МастерШеф". Він заявив, що ніколи б не подумав, що така війна можлива в сучасному, цивілізованому світі.

"І хто міг подумати, що з‘являться варвари, які почнуть війну у 2022 році. Грьобані фашисти просто вбивають частинку мене, частину України", - написав кулінар.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Ектор також поділився своєю особистою історією. У часи, коли відомий наркобарон і злочинець Пабло Ескобар "царював" в Колумбії, учасники його банди вивезли кулінара в ліс, жорстоко побили і кинули вмирати.

"Я порівняв свої відчуття цієї війни з подіями у Колумбії, коли там була мафія Пабло Ескобару.Колись давно ці бандити вивезли мене в ліс та побили майже до смерті кинувши там. Там творилось повне свавілля та жахіття. Але навіть той жах, не можна порівняти з цим. Це якийсь геноцид та Гітлер в 21 столітті", - поділився Ектор Хіменес-Браво.

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" за 2 місяці війни нагодував тисячі українців і не збирається зупинятися: "До перемоги!"

Як повідомляв Знай.uа, Ектор-Хіменес Браво об'єднався зі Златою Огнєвіч заради допомоги українцям: "Давно так не викладався"

Також портал Знай.uа писав, що зірки "МастерШеф" об'єдналися, порадувавши українців смачненьким: "Можемо гори згорнути"