Наприкінці минулого місяця, 18 квітня 2022 року, на просторах Youtube з'явився кліп на пісню "Україна переможе" Олександра Пономарьова, яку він записав у колаборації з іншими зірками нашого шоубізнесу, включаючи Михайла Хома (Дзідзьо), Тараса Тополю з "Антитіл", зірку "Кварталу 95" Євгена Кошового, Юрія Ткача та Петра Чорного.

Пісня дуже запальна, мотивуюча і не дає рукам опуститися. І ось тепер хтось вирішив пов'язати її з твором італійського художника Вітторіо Реджаніні під назвою "The Recital".

Олександр Пономарьов та Михайло Хома
Олександр Пономарьов та Михайло Хома

У цей момент музикант грає на фортепіано невідому мелодію, тоді як дівчата позаду і поруч посміхаються, веселяться. І можна зрозуміти чому, бо в пісні "Україна переможе" можна почути такі слова:

***

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Горить, палає техніка ворожа.
Рідна Україна переможе!
Горить, палає-і ще спалахуй. Руський корабель, іди гей-гей!

***

Олександр Пономарьов, скріншот: Instagram Stories
Олександр Пономарьов, скріншот: Instagram Stories

"Типовий вечір в українському домі. А яку пісню ви готові волати зараз на все горло?", - йдеться в публікації.

Користувачі в основному вказували "Червону калину", яка стала неймовірно популярна, завдяки Андрію Хливнюку.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов розповів, як створювалася переможна пісня про ЗСУ: "Прийшло уві сні"

Як повідомляв "Знай.ua", Пономарьов знайшов спосіб достукатися до українців за допомогою тополі з "Антитіл", Кошового і Ткача: "Дістало ниття"

Знай.ua писав, "Горить та палає техніка ворожа, рідна Україна переможе": Пономарьов, Хома, Тополі, Кошовий показали кліп про наших ЗСУ