З початку війни 24 лютого багато українців залишилися без даху над головою. Це відбувається не тільки тому, що наші співгромадяни змушені бігти в безпечні місця. А ще й тому, що армія рф просто знищує будинки.

Також українці зіткнулися з тим, що російська армія виламує двері в будь-яке приміщення і "призначає" його своїм тимчасовим житлом. Логічно, що після себе вони залишають безлад і розруху. Вже відомо багато випадків, коли рашисти навіть не знали, як користуватись звичайним унітазом.

З випадком вторгнення в свій будинок зіткнулася і народна артистка України Ірина Білик. До повномасштабного вторгнення Росії в Україну артистка з 5-річним сином Табризом жила в котеджному містечку в селі Березівка, Бучанського району. Сім'я виїхала з дому в перший день війни, коли поруч прилетів снаряд. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ірина Білик. Фото: скріншот Instagram
Ірина Білик. Фото: скріншот Instagram
Ірина Білик. Фото: скріншот Instagram

У самої Іри є легендарна пісня "Сніг", яку свого часу взявся виконувати і російський співак Філіп Кіркоров, який зараз підтримує режим путіна.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ірина Білик зізналася в інтерв'ю, що не витримала і написала Бедросовичу, згадавши і одну на двох пісню:

"Я написала: "Коли будеш виконувати мою пісню тепер, просто знай, що мені ніде жити". Ось і все. Але він не відповів",- плачучи, сказала Ірина.

Нагадаємо, що Ірина Білик назвала 3 знакових слова для українців.

Раніше ми повідомляли, що Діма Коляденко після розставання з Іриною Білик знайшов ту, яка змусила жити: "Ти моя. Доля звела..."