Відома українська співачка Ірина Федишин з перших днів повномасштабного вторгнення робить все можливе аби підтримати та допомогти українцям. Зірка займається волонтерством та виступає з благодійними концертами.

Цього разу на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Ірина Федишин привітала всіх причетних з Днем піхоти. Знаменитість відмітила, що українська піхота найкраща у Європі.

Ірина Федишин, скріншот
Ірина Федишин, скріншот

Ірина Федишин побажала українським піхотинцям сил та наснаги у боротьбі з російськими окупантами. Вона вірить, що вже незабаром українські захисники звільнять всі українські території від загарбників, і в Україні знову запанує мир.

Ірина Федишин, скріншот
Ірина Федишин, скріншот

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

"Сьогодні день піхоти. У нас найкраща піхота у Європі. Вітаю вас хлопці та дівчата з професійним святом. Вірю, що ви виженете тих орків з Херсона, Маріуполя, і всієї України. Хай Бог вам дає сил і здоров'я в цій боротьбі. Слава Україні! Героям Слава!", - так Ірина Федишин привітала українців з Днем піхоти.

Варто нагадати, що в Україні День піхоти традиційно святкують щорічно 6 травня починаючи з 2019 року.

Нагадаємо, "заступися за наше військо, за український народ": Ірина Федишин показала потужну молитву за Україну

Також портал Знай писав, Ірина Федишин влаштувала концерт просто неба на підтримку українців: "Від кожного слова мурашки"

Раніше портал Знай повідомляв, Ірина Федишин зізналася, що у блокадному Маріуполі перебуває близька для неї людина: "Дуже боляче"