Відома українська співачка Ірина Федишин, яка з перших днів робить все аби допомогти українцям перемогти російських окупантів, вкотре закликала світ врятувати Маріуполь. Знаменитість зізналася, що зараз у блокадному місті перебувають її знайомі, за яких вона дуже переживає.

Ірина Федишин розповіла, що постійно намагається спілкуватися зі своєю подругою Валерією, аби хоч якось підтримати її.

"Вдається спілкуватися. Буквально сьогодні ми до пізньої ночі переписувалися, Валерія, яка зараз мобілізована, в полку "Азов" знаходиться там, і розповідає всі ті жахливі історії. Чесно, я не знаходжу собі місця, дуже важко усвідомити, відчуваєш якусь безпорадність", - каже Ірина Федишин.

Ірина Федишин, скрін з instagram
Ірина Федишин, скрін з instagram

Федишин наголосила, що наразі у Маріуполі дуже важка ситуація. Там не вистачає медикаментів, а лікарі працюють не маючи на те умов. За словами співачки навіть операції доводиться робити з ліхтариком, аби врятувати поранених українців.

Популярні новини зараз
Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути
Показати ще

"Ці люди борються, героїчно борються, і вони чекають нашого порятунку. Дуже боляче усвідомлювати, що вони відчувають, що ми про них забули. Але ми пам'ятаємо кожного дня, молимося, ми стараємося зробити все, що у наших силах. Маріуполь - ви в нашому серці. Нам дуже за це болить", - зі сльозами на очах зазначила співачка.

Нагадаємо, Ірина Федишин розповіла всьому світу про трагедію у Львові: не можна ігнорувати повітряну тривогу

Раніше знай писав, Ірина Федишин з Ігорем Кондратюком вселили херсонцям віру в перемогу: "ЗСУ вас скоро звільнить"

Також Знай повідомляв, "заступися за наше військо, за український народ": Ірина Федишин показала потужну молитву за Україну