Відома українська співачка Слава Камінська показала, яка поміч підростає зірковій матусі. Її діти вже почали фотографувати маму для контенту в соцмережах.

Фотознімком, який зробила її донька Лаура Слава Камінська поділилася на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.
Після повномасштабного вторгнення екссолістка гурту НеАнгели Слава Камінська з двома дітьми та мамою емігрувала до Нідерландів. Навіть закордоном знаменитість робить все аби допомогти Україні та українцям, однак не забуває і про стильні фотознімки для соцмереж, які їй допомагає робити маленька донька.

Слава Камінська, фото з instagram
Слава Камінська, фото з instagram

Так, цього разу Лаура сфотографувала зіркову маму серед піску на березі моря. Очевидно, погода точно не підходить для купального сезону, адже знаменитість на знімку позує у шубі з екохутра, зелених штанах та жовтій шапці.

" Лаура , сфоткай маму 🤪❤️🙏🏼 (моя)❤️", - так Слава Камінська підписала знімок.

Фанати співачки одразу ж оцінили її стильний лук та почали залишати у коментарях для неї десятки компліментів.

"Фото супер!🔥У вас там холодно👀", "В Києві ми набагато легше одягнені, багато хто навіть у футболках", "Як у вас холодно😭😭😭Ми у Дніпрі вдень у футболках ходимо))", "Очікування перемоги", "Ви влітку будете в шубі😂ну і клімат🤦‍♀️", "На стилі🔥❤️", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, "бухала разом з Марченко": Слава Камінська висміяла п'янючу Анастасію Волочкову

Раніше Знай писав, колишній чоловік Слави Камінської Едгар "вписав" своє ім'я в крах "Москви": "Ціна - 3000 грн"

Також Знай повідомляв, Слава Камінська, яка втекла до Нідерландів, наїхала на зірок, які співають заради воїнів ЗСУ: "Бенкет під час чуми"