Слава Камінська, яка раніше співала в колективі "НеАнгели", після початку широкомасштабної війни в Україні поїхала до Нідерландів. Співачка вирішила, що цього вже достатньо для перемоги над путінською росією.

У одному з інтерв'ю програми "Зірковий шлях" Слава Камінська розповіла, що їй зараз нічого не пишеться та не співається.

Слава Камінська. Фото: Youtube
Слава Камінська. Фото: Youtube

"Мені нічого не пишеться. Дивлюся, багато артистів записують якісь там патріотичні пісні. Мені здається, що все це бенкет під час чуми. Реально. Тому що ... я не знаю, ось їздити підтримувати наших солдатів. Не треба їх підтримувати, солдати повинні перебувати у стані, мені так здається, зосередженому. Щоб ось це все не розслабляло, ці пісні-танці", - заявила Камінська насолоджуючись мирним життям у Гаазі.

Також співачка жалілася, що в Нідерландах дуже дороге життя і "нічого не можна". Вона зазначила, що раніше не цінувала свою країну, а тепер зрозуміло, що у світі все дуже дорого і "немає ніхрена". Напевно це бентежить співачку набагато більше за бойойвий дух українських захисників. Яким пісні-танці, на думку Каменської заваджатимуть захищати рідну землю.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше популярна українська співачка, 35-річна виконавиця Ірина Федишин поділилася сильною молитвою за українське військо.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ольга Сумська зайняла свій фронт у війні з росією і потребує допомоги.

Також "Знай.ua" писав, що чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров вказав на головну помилку путіна.