Олексій Дурнєв в черговий раз випускає кумедне відео на своєму Youtube-каналі, в ході якого оглядає багато викладені Stories російських зірок шоубізнесу, які продовжують ігнорувати війну з Україною або виступати на підтримку окупаційних військ.

Цього разу дісталося всіма відомому, 76-річному гумористу Євгену Петросяну, який все ж напросився сам... він виступив на підтримку, за їхніми словами, "спецоперації". Хоча гинуть мирні жителі і руйнуються житлові будинки.

Євген Петросян з молодою дружиною, фото: Instagram
Євген Петросян з молодою дружиною, фото: Instagram

"Гумористи пішли, подивися... це гуморист російський. Країна людей похилого віку, якими керують люди похилого віку", - заявляє Олексій Дурнєв.

- Не можна говорити про всіх гумористів говорити, що вони поїхали, що вони не переживають за свою країну.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Сабуров поїхав і нічого страшного", - додав Дурнєв.

— Це неподобство так говорити.

"Ви два місяці воюєте незрозуміло заради чого, незрозуміло за що... кудкудакання звернене виключно по якомусь неправильному ставленню до гумористів", - зазначив Олексій.

— Не знаю, чи можна назвати Урганта гумористом. Слово "гуморист" асоціюється зовсім з іншими людьми. Коли я дізнався про "спецоперацію", я негайно зателефонував керівництву телебачення...

"Розумієте, у них є якесь керівництво всього телебачення. Туди можна зателефонувати і сказати що?", - поцікавився він.

— І сказав, що якщо будуть фронтові бригади, я готовий записатися і поїхати, і виступати, і підтримувати дух наших бійців.

Нагадаємо, Подоляк посміявся над розумовими здібностями росіян, які відмовилися від терміна "денацифікація": "Важко вимовляти"

Як повідомляв "Знай.ua", російські шавки путіна вирішили знищити Олексія Дурнєва і отримали відповідь: "Тому що ср*ки горять"

Знай.ua писав, Дурнєв посміявся з Анатолія Анатоліча, який пожартував над Юлою за кермом: "У дитинстві так само..."