Відомий український телеведучий Андрій Бідняков, який став популярним завдяки програмі "Орел і решка" розповів, якою бачить Україну через рік. Про це він розповів в інтерв'ю славі Дьоміну.

Андрій Бідняков поспілкувався зі Славою Дьоміним і розповів, якою бачить Україну через рік. Телеведучий впевнений, що через рік Україна стане ще сильнішою, адже українці роблять для цього все. Він зазначив, що є тільки один шлях і він успішний. Інших варіантів він не бачить.

Андрій Бєдняков. Фото: Instagram
Андрій Бєдняков. Фото: Instagram

"Буде Україна через рік такою якою вона була, буде ще сильнішою. Тому, що з таким народом, як у нас, з такими людьми немає права країні бути іншою. Те, що зараз відбувається з народом, з українцями це встановлення нової України. Я в цьому впевнений. Те що я бачу, те що я відчуваю, як люди один одному допомагають, як вони намагаються робити все, щоб країна ставала ще краще, іншого варіанту у нас немає. Є один тільки шлях. Він буде неймовірно успішним. Я в цьому впевнений", - сказав Бідняков.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, внучка Софії Ротару показала возз'єднання з сім'єю під час війни, тато-втікач Євдокименко на місці: "Обійму їх".

Також наш портал інформував, Сергій Притула виконав колосальну роботу для наближення перемоги України: "Завозили навіть в окуповані міста".

Крім того, наш портал повідомляв, зірка серіалу "кріпосна" Анна Сагайдачна розповіла про "фільтрацію" друзів після повномасштабного вторгнення: "У мене більше немає російських колег".