Відома українська телеведуча Катя Осадча розповіла, чим займатиметься з Юрієм Горбуновим після перемоги і відновлення миру в країні. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катю Осадчу та Юрія Горбунова, як і багатьох українців, розділила війна. Телеведуча зізналася, що дуже сумує за чоловіком, який знаходиться в Києві, але впевнена, що все краще ще попереду.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

Осадча поділилася планами, чим займатиметься після перемоги. Вона зазначила, що з чоловіком допомагатимуть відбудовувати країну, саджати дерева і завжди бути разом. Також вона зробила невеликий натяк на можливе поповнення в родині в майбутньому.

"Мій рідний Юра, з Днем ангела тебе. Ми, як і більшість українських сімей зараз не разом, ми не плануємо наше життя, але ми живі і тому ми точно знаємо, що після перемоги будемо садити дерева, допомагати відбудовуватися, багато посміхатися, ніколи не будемо розлучатися більше, ніж на робочий день і наша сім'я буде більше! А ще я вітаю всіх Юр'їв, Георгіїв, Юрків з іменинами, хлопці, ви наша сила і гордість, ви всі стоять обороною за нашу країну на будь-якому фронті! Перемога скоро!!",- написала телеведуча.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше Знай повідомляв, Тоня Матвієнко назвала те, що вбереже вас і Ваших рідних під час війни: "Для попередження ризиків".

Також наш портал писав, Сергій Притула виконав колосальну роботу для наближення перемоги України: "Завозили навіть в окуповані міста".

Нагадаємо, Олександру Пономарьову "постукали" з минулого з його ж піснею: "Типовий вечір в українському домі".