Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво розповів, як працює, наближаючи перемогу України в розв'язаній Росією війні. Цим кулінар поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ектор Хіменес-Браво розповів, що хоч і початок війни зустрів у Колумбії, коли був у відпустку, але відразу ж відправився до Варшави, щоб бути ближче до України. Незабаром повернувся до Києва, де допомагав готувати для бійців ТРО, ЗСУ та всіх нужденних.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram

Нещодавно він знову поїхав до Польщі, де відбувся організований ним благодійний вечір, завдяки якому вдалося зібрати понад мільйон гривень для України.

"Я вже близько. Війну зустрів я в Колумбії у відпустці, відразу терміново вилетів до Варшави, звідти поїхав до Києва, після поїхав до Варшави провести благодійну вечерю. І весь цей час наші ресторани працюють і годують військових, поліцію, ТРО, пенсіонерів, біженців. Вже скучив за Україною",- написав Ектор Хіменес-Браво.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Кулінар зізнався, що скучив за Україною і повертається до Києва, де буде продовжувати "працювати на перемогу".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тоня Матвієнко назвала те, що вбереже вас і Ваших рідних під час війни: "Для попередження ризиків".

Також наш портал інформував, подруга Александа Педана Наталія Єжова попросила українців не триматися за майно: "Присутністю квартиру не врятувати".

Крім того, ми писали, Сергій Притула виконав колосальну роботу для наближення перемоги України: "Завозили навіть в окуповані міста".