Режисер і співавтор шоу "Орел і Решка" Євген Синельников як ніхто відчув всі жахи війни. Він перебував у полоні у військових рф в Київській області і його врятувало те, що орки знали, хто він такий.

Друг Мішель Андраде зізнавався, що військові просили у нього автограф, світячи ліхтариком на прицілі зброї, а коли їм з сином все ж вдалося вибратися, Женя просив малюка закривати очі, щоб дитина не бачила того, що відбувалося на вулицях, той жах, який залишили після себе військовіпутіна.

Буча. Фото: Youtube
Буча. Фото: Youtube

За два місяці війни Росії проти України Женя Синельников - співавтор і режисер тревел-шоу "Орел і Решка", яке показував Новий канал – пережив різне. Він провів два тижні в окупованій Бучі, під обстрілами зробив пропозицію своїй коханій. Будинок його батьків згорів вщент. Це все не могло не позначитися на характері чоловіка.

"Я дуже змінився як батько. Також мені стало легше приймати рішення. Раніше багато відкладав на потім, а зараз розумію, що завтра може і не бути. Як і з пропозицією: вирішив, що зроблю його коханій, але чекав якогось моменту. Чекав-чекав, а потім зрозумів, що можу не дочекатися. Треба жити тут і зараз, цінувати все, що маєш, - сказав Женя в інтерв'ю Анатолію Анатолічу. – У мене був великий будинок, була машина-кабріолет, все було топчик. Зараз я живу в селі, купую речі на ринку. Раніше це були модні речі, а зараз – звичайний одяг за 400 грн, і він ненабагато гірше. Не в грошах щастя - прикольно просто сидіти перед багаттям і розмовляти з дитиною. Коли навколо тихо, це вже кайф"

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Женя Синельников, співавтор і режисер тревел-шоу "Орел і Решка"
Женя Синельников, співавтор і режисер тревел-шоу "Орел і Решка"

За словами Синельникова, він став брати на себе більше відповідальності і переосмислив цінність життя.

"Раніше думав: "Нехай хто-небудь там вирішить, мені підійде". А зараз буду думати так, як я хочу. Не стану більше брехати собі і йти на компроміси, які мені не підходять. Якщо щось не сподобається, буду про це говорити, хоча раніше терпів і замовчував, - додав співавтор тревел-шоу на Новому каналі. – Життя одне. І прожити його потрібно з гідністю, а не в соромі. Що посієш, то і повернеться. Твори добро, допомагай - і Всесвіт допоможе тобі."

Євген Синельников
Євген Синельников

Нагадаємо, що друга Мішель Андраде Женю Синельникова з "Орел і Решка" обікрали мародери рф: "Навіть щітки і бритву.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Орел і Решка" Євген Синельников опинився в Харкові після жахів у Гостомелі.