24 лютого, коли життя всіх нас назавжди розділилося на "до" і "після" багато українців, медійних особистостей, блогерів, артистів стали звертатися до російського народу із закликами виходити на мітинги і зупинити криваву війну, яку розв'язав кремлівський фашист в Україні.

Природно, звертаючись до росіян особливу увагу українські артисти приділяють і зараз колегам-співвітчизникам, що живуть у Мордорі. І мова не про тих, хто переорієнтувався на Росію ще в далеких 90-х.

Багато з нас звикли чути про таких зрадників України, як Регіна Тодоренко, Ані Лорак чи Джиган, але ніхто навіть і не здогадується, що масштаб цієї події набагато більше.

Регіна Тодоренко, фото Знай.uа
Регіна Тодоренко, фото Знай.uа

Черговими антигероями, про які мало говорять стали Таїсія Повалій, актриса Галина Безрук( грала в серіалі "Слуга народу"), екссоліст гурту "Чай Вдвоем" Стас Костюшкін (народився в Одесі), фіналістка 1 сезону "Холостяк" і співачка Яна Соломко, Олександр Панайотов, Аліна Астровська, Йолка, головний герой 8 сезону "Холостяка" Рождєн Анусі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Олександр Панайотов, фото: woman.ru
Олександр Панайотов, фото: woman.ru

Українці не дарма з 2014 року переконували естрадних уродженців України не їздить до росії, не заробляти там гроші і не платити податки. Зрада Батьківщини для багатьох зірок вже обертається втратою шанувальників і доходів, їх сторінки блокуються в соцмережах, а громадяни України вже точо не пробачать цього вбивчого мовчання і потурання путіну.

Яна Соломко, фото Instagram
Яна Соломко, фото Instagram

Нагадаємо, що Таїсія Повалій радісно і з посмішкою скаче на сцені в Москві, поки горить її Батьківщина.

Раніше ми повідомляли, що фіналістка шоу "Холостяк" показала Максиму Чмерковському, що він втратив: "Здалося Анджеліна Джолі".

Також стало відомо, що Рожден Анусі зробив пропозицію колишній учасниці "Холостяк".