Зовсім скоро почнеться щорічний пісенний конкурс "Євробачення-2022" - півфінали пройдуть 10 і 12 травня.

Від України спочатку повинна була їхати Аліна Паш, проте згодом розкрилися деякі неприємні деталі, стосовно виконавиці - вона незаконно відвідувала тимчасово окупований Крим. Через це пропозиція представити нашу країну випала колективу з другого місця - Kalush Orchestra.

Kalush, фото: Instagram
Kalush, фото: Instagram

Минулорічними переможцями були рокери Måneskin, тому конкурс і проводиться в Італії, зокрема, в Турині, куди наші хлопці вже прибули і побували на церемонії відкриття. Але увагу ми приділимо всесвітньо відомій рок-групі The Rasmus, які представляють Фінляндію в цьому році. Їм припала до душі Stefania і в якийсь момент, в машині вони її навіть переспівали.

Це помітили Kalush Orchestra і опублікували фрагмент у себе в Stories.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Kalush Orchestra, скріншот: Instagram Stories
Kalush Orchestra, скріншот: Instagram Stories

А тепер звернемо увагу до прогнозів букмекерів. Якось вже не дивно, але Kalush Orchestra зараз займають першу позицію. Шанс перемоги - 48%. Однак в нинішній ситуації неможливо судити про те, чи реальна це оцінка або таким чином Україну хочуть підтримати, так як в нашій країні вже більше двох місяців триває кровопролитна війна проти рашистів.

Прогноз букмекерів "Євробачення-2022", скріншот: eurovisionworld
Прогноз букмекерів "Євробачення-2022", скріншот: eurovisionworld

Нагадаємо, Kalush Orchestra потрапили в скандал перед початком "Євробачення-2022": "Псюк, як з лісу вибіг"

Як повідомляв "Знай.ua", Kalush Orchestra розкрили таємниці виступу на Євробачення-2022: цього ще ніхто не робив

Знай.ua писав, "Проведемо Євробачення в новій Україні": Олег Псюк з "Kalush Orchestra" налаштувався на перемогу в Турині