Відомий український "всевидючий" і астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто проявляє активність в соціальних мережах і розміщує безліч цікавих публікацій для шанувальників, число яких вже перевищує 160 тисяч.

Максим Гордєєв поспілкувався з радіоведучим Славою Дьоміним на актуальну тему війни на території України, яку розв'язала росія. Екстрасенс не забув згадати і лідера ворожої держави, і розповів, як він зустріне свою смерть. Він упевнений, що путін підписав "контракт з дияволом" і загибель його буде жорстокою.

Всевидючий порівняв його зі скелетом, на який натягнули шкіру і заявив, що він має безліч проблем зі здоров'ям, включаючи і "забиту серцеву чакру". Також він підкреслив, що біля путіна є шамани, які його підтримують.

Гордєєв і Дьомін, скріншот з відео
Гордєєв і Дьомін, скріншот з відео

"Коли тобою керують демони, вони випивають тебе зсередини. Багато хто говорить, що це ботокс, але насправді, я впевнений, що це натягнутий демон на шкіру цього путіна", - сказав Гордєєв.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Більш того, Гордєєв за допомогою свого дару побачив біля путіна чеченця, який зрадить його, вдаривши ножем в спину.

Користувачі соцмережі відзначили, що дуже чекають цього знаменного дня і згадали про передбачення грузинської мольфарки Лелі Какулії, яка теж говорила про смерть путіна від рук чеченця.

Коментарі - instagram.com/slavademin_official/
Коментарі - instagram.com/slavademin_official/

Коментарі - instagram.com/slavademin_official/
Коментарі - instagram.com/slavademin_official/

Нагадаємо, екстрасенс Макс Гордєєв поділився дуже сильною молитвою для перемоги України над посією

Як повідомляв Знай.uа, екстрасенс Макс Гордєєв побачив розвал Росії: "Це все лопне"

Також портал Знай.uа писав, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи буде ядерна війна: "Ми втратили віру"