46-річна Анастасія Волочкова вже давно не блищить, як зірка балету. Все частіше про неї можна почути, як про героїню скандалів.

Але, у своїх соцмережах Анастасія вперто ділиться кадрами і відео зі своїх тренувань. Зовсім нещодавно вона опублікувала відео того, як вона використовує тренажер і нарвалася на критику з боку фоловерів.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

На кадрах прима-балерина висить вниз головою на тренажері, тримається однією ногою, а другий тягнеться до голови. Виходить свого роду шпагат в повітрі.

"Кожен використовує тренажери по своєму. Я - в такому варіанті. На цей Тренажер, правда, не просто забратися.. А зійти ще складніше! Але ви спробуйте, якщо такий є у вас в доступі. Вправа на розтяжку і прес дуже ефективна!" - пише російська знаменитість, яка зовсім недавно підтримала путіна у війні з Україною.
Така провокація дала можливість багатьом її шанувальникам проявити себе сповна:
"Пацієнт стабільний", "З тренажерному в різних позах, просто Кама Сутра нова версія", "Екзорцизм від Настусі", "Бідна Настя. І які тільки розкоряки не доводиться виробляти, що б хоч якось себе запропонувати-продати", "А навіщо нам пробувати?це твоя доля - публіку розважати і бовтатися на старих простирадлах. давай, виси далі в розкоряку. хоча, вік вже,йшла б на пенсію,не ганьбилася, фея епохи мезозою", "В такій позі просекко може покинути вас ненароком", "Настю вже ніщо не врятує, імідж давно на шматки! Тому і трудиться Настенька не змикаючи ніг"...
Нагадаємо, що Анастасія Волочкова зачинила хвіртку між ніг і перевернула Майю Плісецьку в труні.
Раніше ми повідомляли, що Анастасія Волочкова задерла ноги і показала старезну квітку, на яку давно не летять бджоли.