Активіст Олександр Снідалов публікує дуже багато фото- і відеоматеріалів, в даний момент, стосовно поведінки поліції в Берліні.
Українцям забороняли використовувати нашу символіку, прапори і, як виявилося, росіянам ця заборона не писана. Багато з них махають прапорами, вигукують неналежні висловлювання... але правоохоронці цього"не помічають".

Берлін, фото: МЗС України
Берлін, фото: МЗС України

Зараз він повідомив дуже неприємну річ, як виявилося в Берліні було скоєно напад на ведучу телеканалу "1+1" Наталію Мосейчук. Спочатку він писав про Наталію Фібриг. Постраждала і знімальна команда.

"Бездіяльність берлінської поліції перейшла всі межі. Щойно в Трептовер парку рашисти напали на українську знімальну групу 1+1, яка знімали сюжет про порушення під час заходів 9 травня. Ще раз. Українських журналістів під час професійної діяльності побили в Берліні рашисті. Поліція Берліна була поруч і не змогла цього запобігти. Пора виходити на вулиці і задати Берлінській владі кілька питань", - пише чоловік у публікації.

Наталя Мосейчук. Фото: Youtube
Наталя Мосейчук. Фото: Youtube

"Я не дивуюся. Там 50/50 підтримки Раші та України. А в чомусь росіяни більш впливові. Наприклад, німцям зручніше когось визнавати фашистом, ніж так тривало нести цю стигму самим", - пише користувач в коментарях.

Напад на Наталію Мосейчук, скріншот: Facebook
Напад на Наталію Мосейчук, скріншот: Facebook

Нагадаємо, Лариса Ніцой різко "закрила рот" Наталії Мосейчук через українську мову: "Я - гнида?"

Як повідомляв "Знай.ua", Херсон попереджає окупанта, щоб прощався з родиною: твій *бальник"

Знай.ua писав, в Таллінні жінки вийшли до посольства рф на знак протесту проти масових зґвалтувань українок російськими окупантами