У понеділок, 9 травня 2022 року, відомий український телеведучий Григорій Решетник вирішив порадувати своїх шанувальників на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 550 тисяч осіб.

Більш того-він разом з дружиною Христиною створили спільну публікацію, в якій показали все щасливе сімейство у Львівській області, якщо виходити із зазначеного місця розташування. Якщо вірити цим даним, вони знаходяться в п'ятизірковому готелі Emily Resort.

Григорій Решетник, скрін з instagram
Григорій Решетник, скрін з instagram

"З Україною в серці, з перемогою в душі. Мирного неба нашій незалежній країні. ReshetnikFamily", - йдеться в публікації.

Телефон в руках у Христини. Всі три хлопчика-красеня в кадрі, усміхнений Григорій позаду. А на тлі можна побачити скульптуру.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Христина Решетник, фото: Instagram
Христина Решетник, фото: Instagram

"Красотулі, зі святом!", "Які ж ви красиві?", "Ну Димуля - це любов любовна❤️", "Діти подорослішали...", "Ви прекрасні💖", "Зараз найголовніше - це мирне небо, які гарненькі", "Дуже люблю вашу сім'ю! Ви прекрасні всі! Гарненькі дітлахи! Будьте щасливими і благословенними!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник онімів, коли побачив Ірпінь, а син вже розбирається в зброї: "Звикнути неможливо"

Як повідомляв "Знай.ua", ведучий "Холостяка" Григорій Решетник втратив рідну людину через війну: "Буде не легко"

Знай.ua писав, дружина Григорія Решетника "пішла" думками в Маріуполь, на "Азовсталь" до воїнів ЗСУ: "Дуже хочу"