Євген Клопотенко - один з найяскравіших представників кулінарної України, продовжуючи захищати Батьківщину на гастрономічному терені.

Він один з тих людей, хто займається закріпленням борщу національним супом нашої країни, без присвоєння цього статусу будь-якій іншій державі. Але зараз він поговорив про війну, заявивши, що нацизм в Україні дійсно існує, проте лише після того, як його сюди принесли рашисти разом з повномасштабним вторгненням.

Євген Клопотенко, фото з instagram
Євген Клопотенко, фото з instagram

"Вчора в Брюсселі була інформаційна боротьба за кордоном. П'ять тисяч людей вийшли на вулицю, щоб показати єдність. Між українцями, між Україною та Європою. Хода на підтримку України і щоб нагадати, що нацизм отруйний, він існує зараз, але з іншою особою і з ним повинні боротися не тільки українці, а й весь світ. Я, напевно, складу свої емоції від цієї події в окреме повідомлення, тому що відчуттів багато", - пише Євген Клопотенко.

Паляниця від Євгена Клопотенка
Паляниця від Євгена Клопотенка

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

У Брюсселі він опинився неспроста, а щоб приготувати 400 літрів борщу під стінами Європарламенту і згодом зібрати гроші на благодійність, щоб витратити їх на продуктові набори українцям в зонах продовольчої кризи.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко замріявся про поїдання херсонських кавунів після перемоги України: "Найкращі у світі"

Як повідомляв "Знай.ua", ароматна паста від Євгена Клопотенка з інгредієнтів, які завжди під рукою: впорається навіть дитина

Знай.ua писав, учасник "МастерШеф" оплакав мрії, які у нього забрала Росія, прийшовши з війною: "Планували жити щасливо"