Популярна українська співачка, талановита і успішна виконавиця, підопічна Потапа Надя Дорофєєва показала, як вона проводить час з близькою людиною. Вона поділилася постом у соцмережі на честь дня народження Потапа.

Відповідний пост Надя Дорофєєва розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Вже всім добре відомо, що Надя Дорофєєва і Володимир Дантес розірвали свої стосунки після шлюбу. Через кілька місяців Надя публічно заявила, що готова до нових відносин.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Однак зараз йдеться про знаменитого продюсера Потапа, у якого був 41-й день народження 8 травня. На честь такої події Надя вирішила зробити пост для Олексія.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Happy Birthday genius @realpotap", - підписала публікацію українська артистка.

Фолловери української зірки не стали молго чекати і почали писати відгуки з привітаннями.

Скрін з instagram Потапа
Скрін з instagram Потапа

"Я такий же стаканчик тобі дарувала, рожевий", "щастя і крутості скільки а вояки гинуть кожен день і громадяни звичайні голодують", " так, Потап дійсно талановита людина яка зробила великий внесок в розвиток української музичної культури, допомогла багатьом почати сольну та шоу-бізнесову кар'єру.Бажаємо здоров'я, мирного неба, більше крутих проектів а також найкращих людей поряд", "Патап, З Днем Народження! Бясконцы рэспект i пажаданні ўсяго найлепшага з Беларусі. Слава Ўкраіне!",- пишуть відгуки фоловери Наді.

Нагадавши, Позитив показав жінку, заради якої готовий на все.