Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Позитив, часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 570 тисяч чоловік.

Цього разу, ще в неділю, 8 травня 2022 року, під час святкування Дня матері, він показав і свою найріднішу і кохану жінку.

Олексій Завгородній, скріншот
Олексій Завгородній, скріншот

"Всіх матусь! Які чекають своїх синочків, які допомагають іншим! Слава! Матусі, Ви наше все! Будьте здорові і щасливі!", - пише Позитив у публікації.

На першому знімку він сфотографувався з нею на тлі великої роботи. На підлозі видно багато мисок з морквою, картоплею. Десь позаду курячі яйця. Жінки не перестають готувати навіть під звуки повітряної тривоги. В одному з відео Олексій показав, як вони нарізають яблука, щоб згодом зварити з них компот.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Надя Дорофєєва та Позитив. Фото: Instgaram
Надя Дорофєєва та Позитив. Фото: Instgaram

"Яка твоя мама красива! Нехай буде щаслива! Їй йде посмішка❤️ довгих років життя їй❤️", "Головне, бачити мамину посмішку", "захоплююся", "У твоєї матусі руки золоті! Нехай Бог вас береже!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Позитив під час війни втратив близьку людину: "Ми з сестрою не встигли"

Як повідомляв "Знай.ua", українці згадали останню "спеку" в Одесі з Дорофєєвою і Позитивом: "Время и Стекло" вже не повернути

Знай.ua писав, Настя Каменських і колишня Позитива придумали новий спосіб звернутися до світу: "Пишаюся бути українкою"