Популярний український шоумен, телеведучий, комік і актор Володимир Остапчук дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про погрози і показав листування з Філіпом Кіркоровим.

Відповідну новину розмістили на сторінці «Зірковий шлях» в Instagram.

"ОСТАПЧУК ПРО ПОГРОЗИ, СЛУЖБУ В ПОЛІЦІЇ ТА ДІТЕЙ Де зараз служить Володимир Остапчук? Хто і як йому погрожував? Чому вважає, що Кіркоров ФСБшник? Як змінилися стосунки @vova_ostapchuk та Христини @kristygor? Коли пара планує поповнення в родині? Та де зараз ексдружина, Олена Войченко, з їхніми дітьми? Подробиці на YouTube за посиланням у сторіз та шапці профілю", - підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Варто відзначити, що такий збіг обставин виявився досить несподіваним. Володимир навіть показав листування, в якому він спілкувався з Кіркоровим.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Філіп Кіркоров. Фото: Youtube
Філіп Кіркоров. Фото: Youtube

Українська публіка не стала довго чекати і почала писати свої думки під інтерв'ю зірки.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube
Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

"Кіркоров, просто зассал . А міг би взяти приклад з Алли і Максима", "Ой, які ці кацапи" Я не буду уподоблятся твоєму хамству, времья раставив все по місцях" й*б твою матір, які виховані... Ага, час вже все роставляє по місцях все, і місце паРаші і посіпак уйла не найкраще...", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі до пост "Зірковий шлях"
Коментарі до пост "Зірковий шлях"

Нагадавши, Володимир Остапчук висміяв російський парад під час війни в Україні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Володимир Остапчук розповів, як війна змінила український народ.