Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який зі зброєю в руках пішов боронити Україну, поділився зворушливим відеороликом зі своєю дружиною Христиною.

Милими кадрами Володимир Остапчук поділився на особистій сторінці у соцмережі Instagram.

На відеоролику телеведучий, який на кілька днів потрапив додому прогулявся зі своєю коханою дружиною весняним парком. Вони пройшлися повз квітучі дерева насолоджуючись красою природи.

Володимир Остапчук з дружиною, скрін
Володимир Остапчук з дружиною, скрін

Однак, дружина Остапчука підмітила, що ця весна назавжди закарбується у пам'яті українців, адже саме вона дала зрозуміти, якими щасливими ми були раніше.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

" Цю весну ми ніколи не забудемо.…", - написала Христина Остапчук.

Українцям дуже сподобалося відео телеведучого з його красунею дружиною, однак багато хто підтвердив, що дійсно те що відбувається зараз забути буде неможливо.

Володимир Остапчук з дружиною, скрін
Володимир Остапчук з дружиною, скрін

"Дай Боже, щоб вона була одна…😢😢🙏", "Народ України розплився по світу, але вірю що за Різдвяним столом збереться нова цвітуча Україна", "Як зараз цінуєш нашу Україну, найкраща!!! І природа, і море, і гори, а земля яка родюча, а пташки, які співучі… ", "Ніколи не забудемо", "Головне хоч пережити цю весну", "Біль та відчай принесла ця весна, війна все змінила", "Так, не забудемо. Стільки горя вона принесла нашому народу 😢😢😢", - зазначили українці.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Володимир Остапчук в одному відео показав наскільки сильна і прекрасна нація українців: "Любов переможе"

Раніше Знай писав, дружина Вови Остапчука зізналася в "залежності" - не може без цього і дня: "Трошки дістав"

Также Знай сообщал, Володимир Остапчук показав наскільки смішна російська "армія" на тлі ЗСУ: "Голодранці"