Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво, як і багато знаменитостей докладає всіх зусиль, щоб допомогти країні в цей складний період і наблизити відновлення миру. Так, на своїй сторінці в соцмережі instagram кулінар розповів про виконану роботу.

Ектор Хіменес-Браво зустрів війну не в Україні, але дуже швидко повернувся до Києва і почав працювати на перемогу. Кулінар разом з командою готує безкоштовні обіди для українських захисників, а також біженців та пенсіонерів, які потребують допомоги.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

Так, Ектор Хіменес-Браво заявив, що щодня команда готує понад 3 тисячі порцій їжі для нужденних, а з початку війни вже приготовлено 220 тисяч обідів. Це колосальне число, і шеф-кухар зазначив, що не планує зменшувати оберти. Однак для цього потрібна і допомога українців. Він закликав частіше відвідувати його Ресторани, щоб була можливість продовжувати допомагати всім нужденним.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Нагадаю, що кожен ваш візит допомагає нам готувати для військових, поліції, ТРО, пенсіонерів та біженців. Кожен день наші ресторани готують більше 3000 порцій. А з 1 дня війни ми приготували вже 220 тисяч обідів", - зазначив Ектор Хіменес-Браво.

Раніше Знай писав, Дружина Віктора Павлика Репяхова знайшла свою мету на Землі, обіймаючись з синочком біля фонтану: "Я тут для того...".

Також ми повідомляли, Ксенія Мішина показала коханого чоловіка, біля якого може бути навіть незважаючи на війну: "Під загрозою життя".

Нагадаємо, Григорій Решетник показав чудову сімейку з дружиною і трьома маленькими красенями: "Подорослішали".