Володимир Дантес - відомий український виконавець, який часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 240 тисяч осіб.

Зараз він дав інтерв'ю, в ході якого розповів про те, що змушує його плакати після розлучення з Надею Дорофєєвою, під час війни.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

"Харків - я кожен... ось вчора, коли я побачив парк Горького, куди потрапили снаряди. Перший раз-першого березня, коли в майдан Свободи, другий раз - вчора... потім я тримався. Коли я дивлюся відео, коли я читаю, я не можу стриматися. Коли читаю про жінок, що з ними відбувалося, що з ними робили окупанти і я... даремно. Знаєш, коли ти дивишся якийсь фільм про війну, про те, що відбувається у воєнний час, про насильство. Ти думаєш, що це фільм і ці жахи залишилися десь в голові сценариста, режисера, щоб люди це бачили і ніколи не повторювали", - заявляє Володимир Дантес.

Володимир Дантес, фото з instagram
Володимир Дантес, фото з instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього він додав-виявляється в 2022 році все ще існують люди, які можуть так робити... їм немає жодного виправдання.

Нагадаємо, Дантес дотепно висміяв "победобесие" Тарзана і Наташі Корольової: "Сумно, що у нас такого немає"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва показала пророчі слова легендарного Кузьми Скрябіна: "Він все знав"

Знай.ua писав, Володимир Дантес розповів, чи разом Надя Дорофєєва і Міша Кацурін: "Це її вибір. Я тоді придивлюся до Даші"