У вівторок, 10 травня 2022 року, пройшов перший півфінал щорічного пісенного конкурсу "Євробачення-2022", в якому Україна взяла участь, незважаючи на повномасштабне вторгнення рашистської Федерації, і вийшла у фінал за підсумками голосування.

Разом з нами, в десятку перших фіналістів, увійшли Ісландія, Португалія, Нідерланди, Молдова, Норвегія, Вірменія, Швейцарія, Греція і Литва. У четвер відбудеться другий півфінал, а в суботу, 14 травня 2022 року, фінал.

Kalush Orchestra, скріншот: Youtube
Kalush Orchestra, скріншот: Youtube

Але те, що здивувало - це присутність Філіпа Кіркорова. І це незважаючи на бойкот російської делегації, він опинився там, будучи спеціальним гостем організаторів, сидячи у віп-ложі. У користувачів відразу ж з'явилися серйозні питання до організаторів.
І до самого Філіпа Бедросовича-ще недавно він захищав Оксану Марченко, чоловіка якої законно затримали в Україні, а зараз Виконавець повівся не надто патріотично, перебуваючи в "загниваючій" Європі.

Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube
Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube

"За спеціальним запрошенням за заслуги перед внеском в "Євробачення". Я не міг собі відмовити в задоволенні прийняти це запрошення і не приїхати сюди - абсолютно незалежним гостем. Буду вболівати за кого? За Грецію", - заявив він у Stories.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Kalush Orchestra з України пройшли у фінал "Євробачення-2022" - всі аплодували стоячи

Як повідомляв "Знай.ua", зять Алли Пугачової Володимир Пресняков заткнув пропагандистку Симоньян: "Вона дала набагато більше"

Знай.ua писав, "друг" Марченко Філіп Кіркоров може сісти за кермо на ювілеї: розлютив віруючих хрестом