Олександр Еллерт - переможець першого сезону романтичного шоу "Холостячка", головною героїнею якої була актриса Ксенія Мішина.

Їм не вдалося побудувати спільне майбутнє, з часом їхні шляхи розійшлися. Але Олександр не впадає у відчай. Хочеться згадати те, що більше 5 років тому він виступав на сцені "Розсміши коміка" при Володимирі Зеленському - нинішньому президентові нашої країни. З того моменту він і отримав роботу в "Кварталі 95", а зараз в Instagram, де за його життям стежать понад 310 тисяч осіб, в Stories опублікував спритний жарт, стосовно ленд-лізу і минулого глави держави Петра Порошенка.

Олександр Еллерт. Фото: Youtube
Олександр Еллерт. Фото: Youtube

Багато хто знає, як він щосили намагається приписати собі нинішні успіхи державного управління. Наприклад, коли був знищений крейсер "Москва", Порошенко з'явився в медіа-просторі з колишнім секретарем РНБО Олександром Турчиновим, щоб нагадати - ракетну програму запустили в 2014 році, ніхто в неї не вірив, і до 2019 року все вже було готове - це що стосується "Нептуна".

А зараз з приводу ленд-Ліза.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Якби не моя ручка, Байден не підписав би ленд-ліз", - йдеться в Stories.

Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories
Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, українці влаштували Олександру Еллерту "прочуханку" за використання російської мови: "Не розумію ні слова"

Як повідомляв "Знай.ua", розпуск Ради, скасування депутатської недоторканності, коронавірус і війна: 3 роки президентства Володимира Зеленського, якими вони були

Знай.ua писав, ВСУ "відхопили" у загарбників свіженький Т-72Б3М: "Ленд ліз від Рашки"